Vi är BWN Bygg

BWN Bygg är ett familjeföretag som har sitt fokus på kundanpassade villor, par o radhus samt fritidshus som byggs i lösvirke med hög kvalitét. Vi bygger gedigna bostäder med karaktär. Tidlösa, moderna och funktionella hem som höjer människors livskvalitét.

Vi erbjuder även ett eget huskoncept, Ekohus, som vi bygger med ekologiska principer i naturliga material.

Under senare år har vi fokuserat mycket på större exploateringsprojekt då vi tillsammans med välkända exploatörer, med välrenommerade arkitekter byggt flera områden med par och radhus i brf-form.

Kvalitét och omsorg

Vi drivs av ett stort engagemang för kvalitet och omsorg om detaljer. Övervägande delen av uppdragen får vi via rekommendationer från nöjda kunder. Det är förstås väldigt glädjande och ett kvitto på att vårt kunnande är uppskattat av beställarna. Tveka inte att kontakta oss om du vill se något av våra referensobjekt.

Själv har jag, Joacim Bolin, drivit byggföretag sedan 2001 och startade BWN Bygg 2007. Vi har vuxit i en balanserad takt med uppdragen. När detta skrivs har vi ett tjugotal anställda, samt har bildat en koncernstruktur, BWN-gruppen. BWN-gruppen är en komplett byggentreprenör som utför uppdrag av allt från totalentreprenader av större projekt till mindre ROT-uppdrag. Med egna bolag inom exploatering, markentreprenad, målning och bygg har vi goda förutsättningar att arbeta effektivt och samordnat. Lägg där till två egna huskoncept, Ekohus och Designhus. Detta med fördel för kunden som har en och samma leverantör som tar ansvar för både huset som sådant och byggprojektet

Kvalitét framför kvantitet

Vi är tillräckligt många för att kunna ta oss an större uppdrag, men inte större än att vi klarar hålla hög kvalitet och där det personliga ansvaret, engagemanget och den starka lagkänslan är intakt. Att forcera och massproducera är inte vår nisch. Organisationen kännetecknas också av arbetsglädje, flexibilitet och lyhördhet för kundens förutsättningar. Vi väljer våra samarbetspartners noga och har ett väl upparbetat kontaktnät med lokala rörmokare, elektriker, plattsättare och betongarbetare med gott renommé bland våra underentreprenörer.

2020s katalog

Ta del av vår katalog

Utmärkelser

BWN-gruppen

Kom igång med din dröm

Få kostnadsfri offert